LittleStarJenny

Right know…

Precis hemkommen från min första körlektion på ett par veckor. Var riktigt kul att vara tillbaka och märka hur sångerna satt sig i huvudet ändå, men det är mycket kvar för att det verkligen ska sitta till den stora dagen den 22 maj. Vi sätter ju upp, som jag nämnt tidigare, Vivaldis Gloria tillsammans med några andra körer och en orkester och jag tror det kommer bli riktgit maffigt.
Apropå det så vill vi komma på ett eget namn till vår körgrupp men fantasin är inte riktigt på topp men ni kanske kan hjälpa oss med idéer?
 
Nu tänkte jag att jag ska återvända till mina uppdrag i Sims. Helt fast igen!
Om jag bara kunde fokusera bort den här hungern i magen så blir det en toppenkväll! 
Right know…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gå till toppen