Torsdagens Supplajs för mig!

Ja, idag är det torsdag dårå och mitt härliga avslöjande är att jag ska till en dietist och få hjälp med att tappa min vikt. Jag var ju hos läkaren förra veckan för en konsultation om att göra en bröstförminskning. Optimalt är ju inte att springa och operera sig, framför allt inte med tanke på riskerna för att inte kunna amma sitt barn när det väl är dags. Så min läkare föreslog att jag ska tappa vikt samt börja hos en sjukgymnast för att stärka upp min rygg och axlar. Annars kan jag ta ett beslut om detta inte funkar!
Så idag ska jag då träffa en dietist och jag hoppas på att kunna få ett matschema typ. Lite lättare att hålla sig till riktlinjer än “ät inte det här och det här och det här”… Det verkar ju aldrig riktigt fungerat för mig!
13.00 är det dags så stay tuned!

0 reaktion på “Torsdagens Supplajs för mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.