En mysig dag!

Wow, känns som om jag hann med så mycket idag. Hade en effektiv dag på jobbet, fick otroligt mycket gjort. Kom hem och stekte lite lax och åkte sedan iväg till mina föräldrar för en promenad i vårsolen. Fick även massor av pussar av lille Tjabo (som vanligt). Han är så söt, när han pussas så nafsas han i läpparna. Vi har ingen aning om varför men det gör han bara. 
Kom sedan hem och körde mitt pass från sjukgymnasten. Det är riktigt tungt och det känns att det biter men det är för tidigt att säga om det hjälper ännu, men det får jag ju bara anta. Kör ju fortfarande matdagbok och det funkar asbra!
Har även glott på två avsnitt av Hells Kitchen och nu känner jag att sängen kallar på mig… 

 
 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen