Felkod 12 i The Sims 3


Först och främst ska vi klargöra en utav anledningarna till att felet inträffar. Varje sim har 300 minnen som lagras, alltså varje sim som flyttar in och ut ur staden och inte bara dem du spelar på. Detta gör att din sparfil blir megastor! (som sagt detta är bara EN utav anledningarna, vissa vet man inte varför)

Följande tips räddade ett spel för mig:
1. Radera din familjs minnen eller avaktivera alla minnen i inställningar.
2. Om du inte vill göra steg 1 finns ett alternativ. Ladda ner en mod från modthesims.info (klicka på länken så kommer du direkt till modden). Modden justerar vilka minnen din sim och dem andra ska ha, allt från dem “viktigaste” till självvalbara. Själv har jag den med dem “viktigaste”!
3. För att optimera ditt spel till det bättre rekomenderar jag även att ladda ner två ytterligare mods, dessa från nraas.wikispaces.com. Dem jag tycker man ska ha är ErrorTrap och Overwatch. Dessa plockar bort saker som fastna, allt från simmar till bilar och djur med mera. (Även mastercontroller och Savern är vettiga att ha, dock har jag inte testat savern än).
 
VIKTIGT! För att kunna lägga till dina mods måste du även installera en särskild mapp och framework. Allt om detta hitta du i denna superfiffiga beskrivning i Allt om Sims-blogg. HÄR!

Lycka till!

 
 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen