Just den där favoritlåten!!!

Ni vet när man hör en särskild låt för första gången och den bara fastnar eller går direkt in i hjärtat. Du kan lyssna på den nonstop i timmar och du tröttnar aldrig. Den växer sig större och större för varje gång du hör den och “kärleken” till den är okrossbar. 
Sådana låtar brukar aldrig släppa taget om mitt hjärta så det har blivit ett par stycken med åren. Dock inträffar inte detta fenomen så ofta längre, kanske en till två gånger per år. Sist var det nog Stiftelsen med Vart jag än går.
 
Men nu är dagen här igen. Jag är FAST! Den är fantastisk, underbar och allt det där! 

VARSÅGOD HÄR ÄR DEN:

 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen