LittleStarJenny

Propter Magnam…

Äntligen hemma i soffan igen! Haft en otroligt rolig kördag/kväll i Tyresö. Det känns som om saker börja sätta sig men huga vad svårt vissa partier är. Är så förvirrad för tillfället men lyckades hajja vissa partier som jag inte förstått mig på innan, ibland annat den satsen som heter något så annorlunda som propter magnam. Allt är ju på latin så det är många nya uttal att lära sig också.
Lyckades glömma kameran på jobbet så letade upp en bild på min orkidé som jag börjat blomma igen efter att jag trodde att jag lyckats döda den. 
Nu ska jag verkligen försöka sätta mig och varva ner. Har haft svårt att sova i två dygn trots en extrem trötthet. Mycket tankar och känslor som flyger igenom min kropp just nu så det är inte så konstigt. 
Lite sims kanske kan skingra tankarna en stund ialla fall! Vad gör du när du har mycket i huvudet?
Propter Magnam…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gå till toppen