Stuck in the Ice…

Morrn allihop! 
Har sovit betydligt bättre inatt jämfört med natten före men känner mig klart mör i hela kroppen. Startade dagen med lite stretchövningar och en kopp kaffe. Vigheten ska på någotvis komma tillbaka! 
Efter det fixade jag iordning mig för jobbet och begav mig ut till bilen där jag möttes av ett problem. Min fina pöl som bilen står i hade frusit under natten och fast i all is står då bilen, inte mega fast men en aning svårt att få fäste så att jag kunde ta mig ut men tills slut gick det i varje fall. Eller såklart det gjorde, det var ju jag som körde, hehe! 
Nu ska sleva i mig min frukost för att sedan kila in på möte…Tänk att det redan är onsdag!? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.