Styx the Cat at the vets!

Jahopp, så var det dags igen! Blev tvungen att åka in med Styx till veterinären igen då han inte ätit ordentligt på flera dygn. Han som annars äter utan tvivel! Visste att något var galet och efter ett prat med Nicke och info om att han inte ätit sen vi gick imorse då jag trugade i honom lite mat ringde jag veterinären. Där fick jag en akuttid och dit åkte vi. Dem tog blodprov och kollade hans tänder, som det som tur var inte var några problem med. Därefter konstaterade dem att det antagligen är magsår han fått av Metacam:et som han äter dagligen för sin blåsa. Nu ska vi tvinga i honom Pepcid och hoppas på bättring och ökad matlust… 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.