En fin fin helg

Hallå där! 
Har verkligen haft fullrulle hela den här härliga långhelgen. I torsdags var vi hos min äldsta bror med familj och spenderade hela dagen ute i solen. Vi åt grillade hamburgare, fikade, lajjade med barnen. Vi fick även se min yngsta brorson Oscar lära sig cykla utan stödhjul.
I fredags åkte jag och Nicke ut till Grisslinge Havsbad och åt lunch, jag åt en Lax och Potatispaj som var väldigt god! Kikade på min facebook och såg att jag fått ett svar på ett inlägg jag gjort tidigare, det var min kompis som precis fått barn som undrade om vi ville komma på fika och det ville vi såklart. Fick hålla sötnosen och måste minst sagt säga att det fortfarande är såå läskigt när dem är så små men ack så sött! 
På kvällen åkte vi sedan och hämtade vår kompis från jobbet och satt sedan och snacka i flera timmar. 

 
Och igår fick jag äntligen träffa min vän systeryster efter nästan ett års “uppehåll”. Vi åt god mat och tog igen det som hänt…hm, dock rätt svårt att komma ihåg allt men hur som haver var det en mycket trevlig kväll! 
 
 
No comments! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.