Eurovsion Song Contest – FINAL

För mig var det faktiskt inte så självklart idag att sitta bänkad framför eurovision finalen men efter att ha sett hockeyn som jag inte heller brukar se så bestämde jag mig för att titta.

Nu har nästan alla bidrag passerat och jag har fått mina favoriter som jag tror kommer ligga i toppen; Armenien, Sverige, Ryssland, Danmark, Ukraina och Tyskland. Vem som tar hem det hela har jag ingen aning om, men förhoppningar ligger ju självklart hos Sverige men tror att det blir tufft. Vad tror du?

 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen