Gör mig ung, ge mig lust!

Godmorgon people!
Som jag säkert nämnt innan så har vi städfredag på jobbet varje vecka. Väldigt effektivt och idag fick jag och kollegan bygga IKEA-möbel. Varför tycker jag att det är så kul att bygga? Kan det vara för att saker tar form i sina händer? Ja, det tror jag faktiskt…
Himlen är blå utanför och jo, jag längtar ut ut ut! Sätta sig på balkongen och fortsätta med boken jag läser nu “Nattens hus – andra delen”… 
Vad gör du denna härliga fredag? Skola, jobb? Mys i en park eller vadå? Tell me!

 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen