Ni frågar, jag svarar!

Tycker det är jättekul när ni läsare ställer frågor och jag gör mitt bästa för att svara på allt ni undrar över. Så fråga på!

Steffi frågade:
“Hej! 

Hur går det för dig hos din dietist?? Är det du själv som betalar eller är det landstinget eller så? Är själv intresserad av att börja hos en men har inte riktigt råd….”

Hej Steffi! 
Kul att du frågade just om hur det går. Jag har inte skrivit så mycket om det men jag kämpar på. Jag går till Södra Rehab här i högdalen, vilket är en mottagning som ligger i samma byggnad som vårdcentralen. Varje besök kostar 100 kronor, vilket inte är jättemycket pengar. Det hela går egentligen ut på att jag varje dag skriver en matdagbok som jag sedan tar med mig till besöket. Där diskuterar vi vad jag kan ändra på i kosten och annat jag ska tänka på. Det fungerar jättebra och jag har hittills gått ner närmare 5kg. Varför jag tror det det fungerar så bra för mig är för att man har någon man ska visa sina framsteg hos och det skulle kännas pinsamt att inte presterat något. Jag hoppas på att jag når mitt mål innan sommaren är över! 
Nu vet jag inte varför du är intresserad av att gå till en dietist men jag tycker att det är värt att testa och något jag rekommenderar. Det här är det enda som funkat för mig och fördelen är att jag inte behöver utesluta viss mat eller liknanade utan bara håll koll på hur mycket jag stoppar i mig. Ställ gärna mer frågor om du vill veta mer! Ta hand om dig!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen