Om LittleStarJenny

Jag startade den här bloggen 2009 mest för min egen skull, som så många andra. Då skrev jag mest om vad som hände i mitt liv vilket jag gör mycket idag också. Men under åren har intresset för att sprida “glädje” vuxit och därav försöker jag bjuda på tips om bland annat musik, filmer och kläder som intresserar mig och förhoppningsvis er andra. 
 
Så vem är då jag? Jag heter Jenny och bor i en förort i Stockholm tillsammans med min sambo Niklas och min katt Styx (Niklas är noga med vems katten är). Sjunger mest för jämnan vilket visade sig i mitt val av gymnasium, Tyresö gymnasiums Estetiska-linje med inriktning sång. Idag sjunger jag i kör för att underhålla rösten och går även ganska ofta på karaoke som är bland det roligaste jag vet. 
Förutom sången så älskar jag TV-serier och film, The Sims, smink och annat som visas i min blogg. Är även ett grymt stort fan av böckerna “Sagan om Isfolket”. Läst böckerna två gånger och de tatueringar jag har är även en hyllning till böckerna samt med en annan betydelse som min hjärna plockat fram. 
På vardagarna spenderar jag min tid med ett heltidsarbete som koordinator/administratör på ett företag i Finntorp som hjälper till att bemanna utbildningar på yrkeshögskolorna runt om i Sverige.
En framtidsdröm jag har är att bli certifierad make up-artist och få sätta min fot på en liten större scen än karaoke-scenen. 
 
Varför namnet LittleStarJenny? Namnet kommer från en av mina drömmar; drömmen om att bli en liten stjärna. Jag började jag nog först använda nicket när ICQ var stort, men sedan blev det att jag fortsatte på alla ställen över nätet. Drömmen finns kvar och därav namnet; en dag LittleStarJenny på riktigt!
 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Om LittleStarJenny

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen