Partylite – ljus & doft paradiset!

Partylite är ett företag med många fristående konsulter, lite som tupperware vilket innebär att du anordnar en träff med dina vänner hemma och sedan kommer en konsult till dig och visar upp massa fina saker. Sådana träffar brukar vara riktigt mysiga och kul att sitta och dofta på alla spännande ljus. 
Fördelen med just partlite-ljus är att det är rena ljus, alltså att dem bara innehåller vax och är helt fria från parafin. Vaxmassan överskrider aldrig en temperatur på 60 grader, så det finns ingen risk att du eller någon annan bränner sig och det är ju tryggt att veta! 

Jag hade en träff i slutet av april och förra vecka som kom leveransen hem till mig. Häftigaste var nog Gloliten som jag inte testat ännu. Det är ett ljus som inte bara lyser upp längst upp vid veken utan hela ljusen glöder. Ska försöka fånga det på bild när jag väl testa det. Annars fick jag hem teljus i kokos, körsbärsblomst och citronella (som ska hålla myggorna borta) doft samt votivljus (bilden längst ner) som doftar svart orkidé. Mums säger jag! 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen