Pill i pill utan spill!

Hallå!
Jisses, försöker verkligen få denna vecka att gå ihop. Har planer varenda dag och samtidigt försöker jag hinna med massa annat på en och samma gång. KAOS! Tanken var att jag skulle förbereda massa fina inlägg för dagen men fastnade med pill i designen istället. Bytte ut rubrikerna, la till en dropdown-bakgrund (ni har väl sett att jag har en fin menyrad nu istället för den långa sidoraden?). Tankar går fortfarande kring att göra en ljusare design men svårt att besluta mig. 
Det jag hann var attt göra piffa till en bild på några jordgubbar som jag slukade för ett tag sen. Finns det något bättre än jordgubbar? NEJ! Så somrigt och känns lite lyxigt att äta på någotvis… Vilken är din favoritfrukt?

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen