Tips för dig som gillar High Heels!

Idag tog jag mig i kragen och bestämde mig för att fortsätta min invänjning av mina skor jag köpte, hm…, typ förra året och som jag använde cirka två gånger. Inte så konstigt iofs eftersom jag insåg att mina Party-pads var felvända så att jag fick mer ont i tårna! 

Höga klackar är ju så snyggt men aj vad ont det kan göra utan rätt “skydd” och storlek. Samt finns det något fulare än någon som slängt på sig ett par höga klackar och sedan inte kan gå i dem?!  
Utan mina pads skulle det vara två totalt trasiga fötter, så mitt tips är om du inte redan testat sådana GÖR DET! (Finns massa olika modeller, mina köpte jag på Crispin men länken i texten hänvisar till Scholls-utbud) Party-pads kostar omkring 100:- 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.