Today will be a good day!

Morrn morrn! 
Nyduschad, så doftar som en nysprungen ros…eller hm, tvål och shampoo iaf! Känns som en evighet sen jag hade mittbena men testade något “nytt” idag. Inte nog med det kom jag i mina jeansleggings igen! Allt slit tar sig sakta men säkert, nu var det ju bara det med att kom igång med träningen också. Varje dag säger jag att imorgon ska jag börja igen, men icke! Dåligt eller hur?
Ikväll är det genrep med orkester och NU känns det verkligen att konserten ligger om knuten. Du har väl köpt biljetter? =)
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen