Trött och mör tjej!

Blev en lång dag idag. Startade dagen med lite hemmajobb och sedan bar det iväg till dietisten igen. Hon var överlag nöjd med det jag åstadkommit hittils och hade tappat 1kg sen sist jag var där. Inte mycket men något iaf! Nu är det bara att fortsätta i samma bana och försöka komma igång med träningen hemma ordentligt, men det är så svårt att finna den motivation som jag behöver. 
Efter det bar det iväg till jobbet med massa olika att göra saker, en vanlig dag helt enkelt. Sedan var det dags för en tur till Fonzi igen, mycket spända områden och massör med bruten tå så vi fick oss ett par goda skratt när jag glatt kunde konstatera att han hade det ondare än mig.
Väl hemma slog jag mig ner i soffan efter att ha ätit en sen middag… Nu ska det strax fortsättas här hemma med klädhängning och tömning av diskmaskin. Peppad? Nej, inte alls.
(Inte peppad för outfit-bilder heller den här veckan då kroppen inte vill se ut som jag vill, men så är det ibland)
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Trött och mör tjej!

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen