Vacker utan spackel?

Idag blev det en väldigt naturell make-up, ska trycka in linser i eftermiddag och tänkte att det bara var onödigt att kleta på en massa ögonsmink. Jag kan ju inte ha linser när jag sitter framför datorn på jobbet då blir dem hypertorra men ikväll behövs dem för att jag ska se ordentligt… Vad jag ska göra? Haha, det får du veta lite senare!

Vad tycker du om att vara utan smink? Är det en storgrej och känner du dig naken?
Det gör jag fast man kanske inte egentligen behöver göra det, men tror att alla våra ideal idag har gjort oss till makeup-monster som tycker att världen blir mycket gråare utan smink. Vi tror att männen vill ha oss sminkade till tänderna men frågar du en kille ute på stan så svarar han nästan alltid att neutrala sminkningar är det finaste och inte grova sotningar eller hårda sminkningar (sen finns det självklart andra som föredrar det framför annat). Är man vacker utan spackel? Ja, det tror jag absolut att man är… 

Because I was born this way!

0 reaktion på “Vacker utan spackel?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.