Been @ the dentist

Hallå där ute är det slut på regn igen? 
Idag startade jag dagen hemma med lite jobb innan det var dags att bege sig till rutinkontroll hos tandläkaren. Det gick superbra= Inga hål eller annat anmärkningsvärt! Efter det var det dags för min sambo och han som är så läkarrädd, eller rädd är väl fel ord mer att han tycker att det är obehagligt. Jag fick äran att sitta med under hela hans undersökning också, men han hade inte särskillt många problem han heller. 

Nu har jag precis ätit lite lunch och ska fortsätta jobba vidare, sedan ikväll är det röja hall som gäller för i helgen ska det renoveras!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.