Byggdamm, bilservice, lister & annat tjafs

Godmorgon kompisar! 
Idag sitter jag hemma och jobbar igen, kaffe i koppen och sen är det bara att tuta och köra. Hemmet ser fortfarande ut som en allmän röra men på söndag sätts sista golvplankorna och då j*klar ska jag städa. Styx är dammig och allt annat är dammigt, ingen superhit för mig som är lite av en pedant när det kommer till smuts och sånt. 
Igår tog vi bilen till service och sedan körde min pappa mig och Nicke till Bauhaus för att handla lister till hallen. Fick bli Donken till middag (mycket snabbmat senaste tiden, hm) eller barnsligt förtjust i El Maco så lika bra att passa på när den är tillbaka. Vilken är din favoritsnabbmat?
 

0 reaktion på “Byggdamm, bilservice, lister & annat tjafs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.