Förmiddagsjobb i Sickla

Hallå folket,
Vilken bra och dålig dag det varit hittills. Jag och Lena träffades i Sickla för att jobba av lite grejer innan semestern börjar. Vi började med frukost på McDonalds eftersom det var det enda som var öppet klockan 8.00. När vi kommer ut till våra bilar har vi totalt missat att det var parkeringsförbud på parkeringen mellan 24-10 så en varsin fin bot satt på rutan (dumt misstag och dum regel). Drog in på Waynes Coffee för att dränka våra sorger i kladdkaka och mer jobb där vi sedan intog lunch också. Trots bot har jag haft en bra och effektiv dag, men min första gula lapp svider i själen men matchar dagens outfit… Kalla mig kycklingen! 


I´m a chicken!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.