Godkväll allmänheten

Känns lite som vanligt att så fort helgen kommer så händer allt! Jag klagar inte för jag har det superkul men tyvärr hinner jag inte blogga något då heller. Tycker inte att det är så kul att blogga via mobilen heller då flera av er som följer mig då inte ser uppdateringarna (men bloglovin uppdaterar bra så där kan ni följa mig). 
Igår var vi på Gröna Lund och kollade in när Whitesnake lirade. Riktigt härligt att ha sett några riktiga veteraner spela men huga vad mycket folk det var. Har lite svårt för när man inte ens kan få stå där man står utan att bli puttad på. Kvällen avslutades med några öl på skybar och sedan somnade vi på en gång när vi kom hem.

Idag blev det en tur till Bauhaus för att kika på golv till renoveringen av hallen som äntligen står runt hörnet. Vi hittade ett par färger vi tyckte om men det är ju så svårt att välja! Lika svårt är det att välja garderob! Man kan bli knasig för mindre verkligen… 
Nu stundar sängen för mig men imorgon är jag ledig…igen! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.