Jag vill, jag kan, jag ska!

Igår var jag på återbesök hos dietisten igen. Alltid lite små nervöst när jag ska dit men med andan i halsen stormade jag upp för trapporna och nådde våningen precis när klockan slog 9.00.

Så hur gick det då? Jo, jag erkände snopet att jag haft ganska många motgångar den senaste månaden, men för mig känns det viktigt att erkänna varje brist jag haft för i slutändan är det ju bara mig det går ut över. Vi disskuterade vad jag bör tänka på mer och så fick jag lite papper att fylla i. En lista med saker jag förändrat och en med saker jag vill förändra och sedan försöka uppnå. Det blir självklart fortsatt pluttrande av allt jag stoppar i munnen och till det använder jag en app som finns både på nätet och till telefonen, utan den hade jag aldrig klarat att fylla i allt. Appen heter ShapeUp och den är snabb och smidig att fylla i. 
Men det dem flesta säkert är lite nyfikna på; hade något hänt på vågen? Ja, jag hade tappat ytterligare ett kilo trots mitt felande. Så nu är det nya tag och fortsatt fokus i rätt riktning med dessa ord i huvudet: “Jag vill, jag kan, jag ska!”

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.