O du möre söndag!

Jisses vilken slitig helg det blev. Vi har renoverat hallen och är inte riktigt klara men vad bra allt blir. Fötterna, benen, ryggen, ja allt värker så somna gott kommer jag garanterat göra. Snabbmat har det också blivit hela helgen då köket varit belamrade med verktyg och när man donar hemma får man “synda” lite.
Men i fredags var det killarna som fick riva och kämpa (dem gjorde verkligen ett hästjobb) själv var jag på min kusin Emmas student. Trots spöregn vid hennes utspring så var det en jättefin dag! Kommer lite bilder därifrån sen när jag har mer tid framför datorn.
Ha en härlig kväll alla fina därute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.