Rix morronZoos jordgubbsdiss!

Tack Titti för att du denna morgon tog upp den vidriga jordgubbsfrågan! Jag vet inte själv hur många gånger som jag reagerat på detta grävande för att få en topnotch-ask med gubbar.
Imorse tog Titti på Rix morronZoo upp en diss om hur folk står och pillar i varenda jordgubbsask för att själva få den finaste asken. Vad blir kvar till oss andra? Skrumpna, bacilliga och mogliga jordgubbar. Vem vet vad du som gräver haft dina fingrar innan? 
Nej, ta din ask och rensa bort dem fula hemma (vilket enbart brukar vara ett fåtal) och låt bli att pilla över allas jordgubbar i butiken! Åk och plocka dina jordgubbar om du vill ha valmöjlighet annars får du gott nöja dig med att välja ask och INTE per gubbe!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.