Fredagsfräckisen – Fluffy?!

Idag utgår fredagsfräckisen och ersätt med denna fluffiga fredagslåt istället!
 
Nej, jag skojade bara det blir dubbeltkul! Här är fräckisen som vanligt:
 
En blondin gick genom staden och såg en lapp som satt på en lyktstolpe, med texten: “Lägenhet att hyra”. Blondinen blev väldigt glad eftersom det var precis vad hon sökte efter. Hon gick närmare lyktstolpen och började försiktigt att knacka på.

Ingenting hände. Hon knackade hårdare. Ändå hände ingenting.

En blond poliskvinna på andra sidan gatan hade observerat scenariot och tyckte synd om blondinen och gick fram och frågade vad som stod på? Blondinen berättade att hon hade läst lappen och knackat på, men att det inte verkar var någon hemma. – “Det varmärkligt!”, sa polisen, “Någon borde vara hemma, det lyser ju!”.

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen