LittleStarJenny

Nytt från Sims – Semesterparadis

Igår var jag förbi webhallen och köpte mig det senaste Sims-spelet; semesterparadis. Vilken lycka! Passade även på att köpa mig en ny datormus som passar mitt soffsittande bättre då min förra blev förstörd i scrollen. 
Har inte hunnit testa spelet så mycket ännu men vilket stor ny värld och det verkar vara massa saker man kan hitta och utforska. Jag som älskade destination världen ser detta som ett mycket bra komplement. Kul är även att man kan bo på en husbåt som du kan flytta från hamn till hamn. Nya jobb, nya dykaruppdrag och jag vet att man ska kunna hitta sjöjungfrur men det har jag inte gjort ännu. 
Vad tycker du om nya expansionen och vad har du hittat för nya saker man kan göra?
 
 
 
Nytt från Sims – Semesterparadis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gå till toppen