Pripps Blå – En ont i stjärten historia

Det var en man som inte ofta alls fick till det med någon kvinna. Så han var väldigt desperat och nöjde sig med vilket kön som helst. Men ingen ville ha honom ändå..Så en natt när han var ute och gick så fick han syn på en alkis som låg och sov på en bänk. Han tänkte att nu har han ju värsta chansen att få sig ett ligg. Så han satte på de sovande alkisen mitt på bänken, och alkisen märkte ingenting. När mannen sedan var klar så stoppade han en 100lapp i bröstfickan på alkisen som tack. 
Alkisen blev mycket glad när han vaknade på morgonen och fick syn på 100lappen. Då gick han till bolaget och köpte ett pack med pripps blå. han drack upp allt och däckade på samma bänk igen. Nästa natt när mannen var ute på en tur så såg han alkisen liggandes på bänken igen. Han satte på honom igen, och gav en 100 lapp till honom igen. När alkisen vaknade så gick han till bolaget och köpte ett till pack med pripps blå för nästa hundring han fått. 
Nästa natt upprepades allt igen. Sedan på morgonen när han gick till bolaget så kände de igen honom och sa: 
– Ett pack pripps blå eller? 
Då sa alkisen: 
– Nej, jag tar carlsberg, jag får så jädrans ont i röven av pripps.

 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen