Semestertider

Hello, 
Jag har hunnit med middagar, spelat badminton, badat och solat, bakat och massor av annat de senaste dagarna. Inte suttit en sekund vid datorn försen nu. Jag vet inte om jag vill be om ursäkt för det eller om jag bara ska säga att jag njutit fullt ut?! Tror faktiskt på det sista…
Men här kommer lite bilder från de senaste dagarna.
Farmors underbara banankaka bakade jag
 

Fick smaka Lasses fantastiska meataballs


Och kvällen avslutades med en kaffe-Lasse 

          
Njutit på stranden och Nicke testade en ny solstil…
 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen