Taco & Movie-night

Eftersom jag inte riktigt var på topp igår bestämde sig jag och Nicke för att ha lite Taco och filmmys igår. 
Vi gick och handlade efter mitt besök hos dietisten och sedan blev det soffan för hela slanten. Filmen var riktigt söt och rolig och jag kan lätt se den igen.
 
Idag känns allt bättre igen trots att himlen är mulen. Inte helt bra men mycket bättre, allt känns inte meningslöst i alla fall. Man får försöka sålla upp i sig själv och se vilka bitar man ska ta tag i först för att till slut känna sig helt glad. Vissa saker är betydligt lättare än andra. 
Men idag ser vi framåt mot gladare tider och jag tackar er för ert stöd igår! 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen