LittleStarJenny

Våga Chansa – Size Hero

 
Veckorevyn har haft en tävling om att bli en av deras Size Hero-modeller och jag vågade chansa. Size Hero innebär att alla längder, former, utseenden är tillåtna. De vill ta bort nollan och visa att alla är vackra precis som de är.
 
Detta vågade jag inte söka egentligen men samtidigt kände jag att varför inte? Skulle vara kul om man fick chansen. Att testa något helt annorlunda och våga tro på sig själv lite mer. I slutet av augusti får vi se vilka som blir uttagna. Spännande! Sökte du eller hade du vågat söka?
 
Våga Chansa – Size Hero

0 svar på ”Våga Chansa – Size Hero

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gå till toppen