Backstreet Boys – 20 år!

Igår kväll läste jag något för mig helt stört! Backstreet Boys firar 20 år som band. 20 år! Alltså det var typ igår jag hörde “We´ve got it goin´on” för första gången. Det var igår jag och min storebror gick på första konserten!
Nej, du detta är en lögn! Om de firar 20 år, vad innebär det för mig själv?! 

Hur jag än försöker förstå så stämmer det. Med hits som fortfarande är lika bra är de för mig (och säkert alla andra BSB-fans) odödliga
Killarna har vuxit upp men kan likväl leverera. Kevin är tillbaka och de har nyligen släppt sitt nya album In a World like this.

Nu väntar vi och ser om de även kommer till Sverige. Då kommer jag garanterat vara där!

 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Backstreet Boys – 20 år!

  1. BSB var väl aldrig mitt favoritband. Men kommer det en låt med dom ur radion så är det klart man diggar med! Skönt att dom inte spelar sönder dom längre bara 🙂 Pojkband har aldrig varit My Thing hehe 🙂 Green Day är väl de närmsta jag kommit för att fastna för en grupp med killar i sådana fall haha.

  2. Själv växte jag upp med john fogerty & elvis, haha! 😀 Men jag är en allätare jag med, absolut. Men får jag välja en musik genre så är det nog indie rock 🙂 Lite svårt att säga vissa band direkt från tomma intet. Börjar lyssna på många nya band hela tiden 🙂 Kram

  3. Ja några band jag lyssnar på är Imagine Dragons – Cold War Kids – Lana Del Rey – The Naked And Famous – Young the giant 🙂 Några känner du nog igen. Men de är typ den musik stilen jag favoriserar 🙂

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen