LittleStarJenny

Dagens Outfit – Proud!

Dessa bilder är fotograferade samma dag som makeup-bilderna igår. Har lärt mig att inte fotografera så att ljuset slår på en viss del av kroppen, den blir liksom större då! Hehe! Men jag tycker att det är viktigt att våga vara sig själv. 
Dagens Outfit – Proud!

0 svar på ”Dagens Outfit – Proud!

  1. Det är jätte viktigt att våga va sig själv. Vi är vana vid att se tjejer på nätet som är som gjutna i sina kläder att vi glömmer av att det är OK att ha våra breda lår och bullmagar på bild i våra kläder. Jag har kommit lite mer till skott på att bjuda på mina valkar faktiskt, men oftast så har jag bara använt mig av bilder från revbenen och uppåt. Helt omedvetet dock! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen