Filmtips – Epic

Epic handlar om M.K som precis flyttat hem till sin tokige pappa efter att hennes mamma gått bort. Pappan har en fix idé på att det bor små människor i skogen och söker alla bevis han kan på att dessa varelser existerar. Vilket han i och för sig inte har helt fel i, för djupt in i skogen bor bladmännen och andra levande väsen. Under en cermoni invarderas bladmännens rike av ondskefulla varelser som vill döda skogen och under samma tillfälle hamnar M.K i skogen och blir förminskad och ett nytt band knyts för att rädda skogen.

Jag tycker att animationerna är otroliga och handlingen riktigt bra. Filmen bjuder på mycket action och äventyr för att vara just en animerad film. Självklart finns de där roliga karaktärerna med som ofta kommer i par och som man skulle sakna om de inte var med. Dialogerna är snabba och man bjuds på skratt och oro för folket. 
En film för hela familjen helt enkelt!
Betyg: 5 av 5
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”Filmtips – Epic

  1. Haha ja, jag är väldigt känslig för insekter och slemmiga saker som sniglar men filmen fick ju mig att tycka att dom alla var väldigt söta i detta fallet 😉 Kram

  2. Hahah men oj, hade du? Så lustigt. Eller jah, när jag var yngre samlade jag på spindlar i ett terrarium, en av varje sort jag kunde hitta. Och ett tag var jag fast bestämd att fånga så många getingar jag kunde i en burk. Men de var ju då det 😀

  3. Haha då är vi 2. Förstår dock verkligen inte vart fobin har kommit ifrån. Jag har fobi för slemmiga saker som sniglar/grodor/fiskar/maskar etc. Grodorna kan jag nog skylla på min ena väninna elin som vart rädd för de enda sedan liten, men en aning udda att brås på någon annans fobi 🙂 hehe.

    1. Ja, grodor är nog faktiskt bland det äckligaste som finns! Och clowner! Inte för att det har något med insekter att göra men får rysningar så fort man nämner fobier och tänker på just clowner!

  4. Jag är grymt glad att jag aldrig dragit på mig clownfobin faktiskt. Längesedan jag såg en LIVE, dom härstammar ju mest ifrån filmer för min del nuförtiden haha. Men jag vet att jag älskar cirkus och skulle nog inte bli så rädd om jag såg en då. Tycker synd om er andra som får den paniken i sådana fall :/

    1. Åh, när du väl har den så ser du dem typ överallt! Nä, kanske inte överallt men på konstiga ställen och mindre konstiga of course. Och när jag jobbade på McDonalds, OMG säger jag bara! Konstigt nog så tyckte jag inte att filmen DET var så läskig!

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen