Gaaaah PMS-monstrets return!

Här går man omkring och tänker att; yes, denna gång klarar jag mig från PMS-skiten. DÅ kommer den med besked. Känner mig ledsen av ingen särskild anledning, skulle kunna börja grina! Är irriterad och då väldigt lättirriterad och känner mig frustrerad! Får man ta semester från sig själv? 

 
Nej, tack för mig j*vla PMS! Jag hatar dig! 

0 reaktion på “Gaaaah PMS-monstrets return!

  1. Haha vilket sött PMS-monster! Men usch och fy ändå, vet hur det är. Man blir som en surig liten barnunge och vill bara sitta framför TVn hela dagen och hinka i sig glass! Kram

    • Åh, tack Isabell, det värmde lite i min frustration!Ja, TV eller spel eller vad som helst som inte kan sabba humöret eller bara vara med någon man tycker om som muntrar upp den. Viktigaste är nog ändå maten! Mat av alla dess slag och desserter! DET är grejer det! Kram!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.