Gaming Söndag

Hello igen! 
Det är så himla skönt att komma upp i okej tid och bara göra sig klar på en gång. Även om det är väldigt skönt att gå omkring i pyjamasen en hel dag också. 
Hursomhaver, vi har redan hunnit kasta skräp, panta burkar, handlat och varit hos mina föräldrar för att fota lite grejer som jag ska hjälpa dem att sälja. Nu har jag hela dagen till att göra ingenting eller som planen faktiskt ser ut; spela hela dagen! Hur ser din optimala söndag ut?
 
 

0 reaktion på “Gaming Söndag

  1. Ja Sims är super skoj. Har lite olika perioder jag spelar det mycket. Men kommer väl snart en sådan period igen 🙂 Just nu spelar jag mycket Skyrim, Battlefield 3 och League of legends 🙂 Längtar som en idiot efter the sims 4! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.