Happy Emotional Friday – When you are expecting!

Idag startar jag min nya fredags underhållning som jag valt att kalla Happy Emotional Friday. Jag vill lyfta fram känslor som människor och djur vFrisar på gulliga, roliga eller hysteriska vis som jag tycker är underhållande. Klippen kommer jag i huvudsak att låna från Youtube eftersom sidan översvämmas av just sådana klipp. 
 
Vi startar med klipp när par berättar för sina familjer att de väntar barn:
 
 
 
Nya känslor nästa fredag!
 
Fredagsfräckisen:
Kvinnan till expediten:
– Hur kan den här lilla handväskan vara så dyr??
– Jo du förstår, den är gjord av penisskinn så om du smeker den blir det en resväska!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen