Idag är det soffdagen!

Äntligen är dagen som jag väntat länge på här! Idag ska vi åka och hämta vår nya soffa. Ut med det gamla och in med det nya. Så helt ärligt vet jag inte hur mycket jag hinner bjuda på ikväll men ska försöka! 
Igår testade jag att göra rattouille eller hur det stavas. Vågade inte smaka men hoppas på att det blev bra eftersom jag annars får pressa i mig detta i ett par dagar. Det är kul att testa nya maträtter och nu i höst ska jag även för första gången testa på att göra en stek! ^^ Vuxenpoäng på det! 

 
 
 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen