IKEA-dag och Big Boy Burger

Godkväll! Vilken underbar fartfylld helg det blev. Igår var vi och shoppade lite och på kvällen var det 40-års fest. Vaknade rätt seg imorse men efter en dusch bar det iväg till IKEA. Vi köpte äntligen ett soffbord och nya gardiner till vardagsrummet. Blev så nöjd! Även lite annat smått och gott följde med därifrån. 
Nu har vi precis kommit hem efter att ha testat Big Boy Burger som öppnat i Haninge. Det var gott men var inte superimpad. Deras pommes frites var bara små bitar vilket var trist men min Smokey BBQ med 190gram kött var smaskig. Mätt som en jag vet inte vad är jag fortfarande!
Kommer bli en tidig kväll för är så trött! Hur har din helg varit?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.