Look at those crazy eyes!

Godmorgon! 
Vilken lycka och glädje att vakna helt smärtfri i nacken, bara en ömhet av massagen igår men även den är skön. Inte nog med det så har jag sovit som en stock hela natten och jag kände mig rätt utvilad jämfört med andra mornar. Fonzis ordination löd; sov inte på soffan, jobba utan spända axlar och använd en riktig pc-mus. Lika bra för att lyda för mer spänningar vill jag inte ha. 
Man kan nästan ana hur pigg jag kände mig på väg till bilen. Blicken säger; “Titta på mig, jag är superpigg!”

Dagens makeup blev en ganska neutral sotning i brunt och mörkgrått. På läpparna ett ljusrosa glittrigt gloss från Juicy Tube. Får fortfarande inte till att lyfta färgerna på skuggorna i kameran (men dessa två är ju fotade med mobilen) men ska läsa på ordentligt. 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen