Morning Sunshine

Vilken dimma jag möttes av när jag klev upp i morse. Inte alls som igår men fortfarande väldigt mysigt. Hösten är ju hur vacker som helst. Borde ta med kameran ut i skogen och fota loss ordentligt nu när alla färger börja komma.
Jaha, vad händer idag då? Jobb, jobb, jobb och ikväll ska jag först till Layla för att fixa håret och sedan bär det direkt av till Fonzi för en utknådning av min förstörda rygg och nacke. Kanske att jag kan bli citodon fri tills imorgon då! Vad händer hos dig idag?

0 reaktion på “Morning Sunshine

 1. God morgon! Idag har jag faktiskt funderat på att med fota loss lite. Vet i sjutton om jag orkar fixa ordning och plåta mig själv, men lite andra ting kanske kan komma i ens väg. 🙂 Börjar bli rätt tomt på datorn med bilder att använda till inläggen nu. Så då kanske de är bra att skapa en bunt som man kan använda sig av i större längd. Kram

  • Morrn! 🙂 Jag såg att du är jätteduktig på att fotografera. Själv är jag en glad nybörjare som försöker lära sig mer och mer varje dag. Skulle vilja gå ut och fota i dimman men har aldrig någon som vill hjälpa till att vara bakom kameran och att dra med stativet känns lite mobbat men någon gång ska jag strunta i det och börja göra. Kram

 2. Så duktig är jag nog inte. Mycket photoshop och sådant som får hjälpa till 🙂 Men har kommit in på vägen att äntligen vilja lära mig mer!

  Ja men de tycker jag absolut att du ska göra! Konstigare saker har folk sett 🙂 Kram

  • Vi har ett ställe utanför Stockholm som skulle vara fantastiskt att fota vid. Tror att jag ska släpa med mig allt ut dit och ta ett par förhoppningsvis schyssta bilder.
   Jo, och du verkar vara en fotogenisk person!! =)

 3. Det låter verkligen super bra! Åh nej de är jag inte. Inte enligt mig själv i alla fall. Haha. Kan ta 10 bilder & bli nöjd med 1 på mig. Men så brukar de väl va för dom flesta 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.