NEW IN – Bra´s från Bravissimo

På ynka en vecka åkte mitt paket från bravissimo i England till Sverige. Vilket jag anser är en bra service! Och Freya och bravissimos egna märke levererar.

Jag beställde en Freya Deco Bra som är en T-shirt-bh som passar under nästan alla kläder. Den är lätt vadderad, bra axelband och den sitter där den ska hela dagen. Utöver så formar och lyfter den precis så som jag vill ha det. Den andra bh:n var en från bravissimo själva, Sweet Bon Bon, med romantisk spets och prickar på det vita tyget. Denna var en klassisk bygelbh i halvkupa utan vaddering vilket jag annars är så kritisk emot men den här modellen satt fantastiskt och gav brösten ett naturligt lyft. 
Båda två gick på omkring 660 kronor med frakt till Sverige också. Som hittat nästan!

0 reaktion på “NEW IN – Bra´s från Bravissimo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.