Perioden mellan sommar och höst!

Godmorgon ni vackra!
Sovit gott? Jag sov som en klubbad säl. Varför säger man så egentligen? Trots det så ser jag tecken i mitt ansikte om att under sminket så finns där en trött tjej. Insett att det nog beror på förändringen i luften när årstiderna byts. Märker du också av någon skillnad? 
Min hud blir torr, finnig och jag ser trött och svullen ut. Inge kul att ta massa foton då! Förhoppningsvis går det över snart och man känner sig back to business så att säga…
Bilden är tagen nu på morgonen. Ser ni tröttheten?! 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen