Busy Woman

Tjenixen!
Jag förstår verkligen inte hur mycket man ska hinna på veckorna? Tiden flyger iväg och det är redan torsdag. Hade ju tänkt presentera lite serier jag såg ihelgen men har inte hunnit. I måndags var jag ju hos Layla och fixade håret, i tisdags var fina Måddeliten över på middag och filmmys. Vi såg Kickass 2 och den var snudd på bättre än första filmen. Igår var jag bara helt slut så jag och Nicke låg på soffan och tittade på Game of Thrones. 
Ikväll är det dags för kören igen och jag sitter och nöter alt-stämma för fullt ös. Jag brukar normalt sjunga i sopran-stämman men nu har jag utmanat mig själv ordentligt. 
Som ni ser får jag inte riktigt ihop den här veckan och mitt bloggande för det fortsätter lika maxat. AW, dop, kompishäng, glo i butiker och sova! Men jag ska försöka att uppdatera så gott jag kan.
 

0 reaktion på “Busy Woman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.