Happy Emotional Friday!

En glad känsla behöver ju inte bestämt var en skrattande upplevelse. Det kan vara en vacker eller rörande känsla men en glädjande över att det finns människor med hjärtat på rätta stället. En sådan man var Sir Nicholas Winton som under andra världskriget organiserade en räddning för 669 barn i det ockuperade Tyskland. Han ordnade så att de fick fri passage till Storbritanien och ordnade där hem åt dem. Se vad som händer i detta filmklipp från 1988.

Fredagsfräckisen
Det finns 70 sätt att tillfredsställa en kvinna:
69:an,den klassiska
och en tripp till Ullared!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen