Mysiga hemmakvällar

Det finns ingenting som går upp mot mysiga hemmakvällar i soffan just nu. Bara titta på serier efter varandra eller dra på en riktigt bra film som du kanske redan sett miljoner gånger. Mysiga lampor omkring sig och lite ljus och något gott att tugga på; det är det enda jag vill just nu!
 
Dagens agenda bjuder på massage, de två sista avsnitten av Game of Thrones och sedan börja längta till fortsättningen. Har du någon favoritserie? Jag har verkligen massor men de börjar ta slut att titta på allihop. 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen