Trött och grå onsdag!

Godmorgon kompisar! 
Vilken vecka det är, så trött igen men tror att det har med huvudvärken som äntligen stillat sig. Har börjat göra lite situps på kvällarna för att ta tag i min på tok för svaga rygg. Känns som ett steg i rätt riktning! Annars har jag för en gångs skull en riktigt lugn vecka. Ska ränna förbi min frisör och säga hej på vägen hem tänkte jag och imorgon är det kör igen. 
Och ihelgen har jag ingenting planerat och det ska bli så fantastiskt himla skönt! Bara få slappa se någon bra film låter som den enda plan jag vill bygga just nu… 
Instagram-bild från imorse.
 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen