.

Godmorgon,
Har varit lite off på bloggen ett tag. Inte hittat den inspiration som jag haft innan, har haft lite för mycket runt om men tror att det lugnar ner sig. DÅ ska inspirationen återkomma!
Har en del foton som väntar på att sättas ihop till inlägg och funderar på att ta tag i det ikväll. 
Vad skulle du vilja se mer av i bloggen?

 
 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

0 kommentarer på ”.

  1. Något jag skulle behöva läsa om nu är vad man ska anpassa sig & inte äta för att inte riskera att lägga på sig dom där extra kilona. Jag har så vårt för det här mer kalorier och protein mm och har noll koll på vad det gör och vad som är rimliga mängder. Sånt kanske du har mer koll på och kan tipsa om? 🙂

    Kramis

    1. Tack för responsen! <3 Jag ska självklart kika på vilka tips jag kan ge. Har ju slitit hårt detta år för att tappa en del i vikt. Några tips har jag gett men ska ta till mig din fråga om kalorier och proteiner. Även om jag bara är "lekman" kanske det kan ge dig något! =)

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen