Granjakten har startat

Snart är det dags för julgran även om inte den minsta flinga har dalat från himlen ännu här i Stockholm men jag är inte ledsen för det…ännu!

Efter många år av kärlek från gamla gran så fick den åka till granhimlen efter att julen 2012 tog slut. Den saknade sin fot så jag använde mig av en riktigt julgransfot. Vet ni hur svårt det är att få en plastgran att stå i en sådan fot? Nästan omöjligt. Den var ju fin i övrigt men en sned gran är en snedgran och i år vill jag ha en rak. Men eftersom marknaden är så stor nu så har jag letat efter den “perfekta” plastgranen. Har jag hittat den? Nej, inte än men måste säga att IKEAs lockar väldigt mycket med sitt autentiska utseende. Men en vit är ju häftig också men en grön är ju så traditionell och det gillar jag. 
Vad föredrar du? Plast eller riktig?

0 reaktion på “Granjakten har startat

  1. Jag föredrar riktiga granar 😉 Men Ikeas var riktigt fin, känns mer verklighetstrogen än andra plastgranar! Så slipper man allt barr.. kanske skulle spana in den IRL, skulle ju vara skönt att slippa hitta barr överallt i flera månader efter jul..

    • Ja, jag har aldrig haft en riktig så för mig är plasten traditionell men gillade också IKEAs riktiga utseende på granen. Tänkte också åka och titta om den är lika fin i verkligheten! Åka tillsammans kanske? =)

  2. Det tycker jag vi gör!! 🙂 Du verkar ha fullt upp i veckan, men sms:a mig! Saknar dig & jag vill verkligen gå på ikea så varför inte göra två flugor på smällen! 😉 puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.